Aneka ragam fesyen 2014

Suku daripada perjalanan 2014 telah berlalu. Dalam kesamaran , apakah trend fesyen yang akan terus muncul dan mewarnai tahun 2014? Kebanyakannya dipengaruhi daripada stail yang diperagakan di pentas peragaan dan diubah agar lebih bersesuian dengan gaya jalanan atau sesuai untuk semua orang. Mari kita kupas trend fesyen yang boleh dicuba untuk tahun 2014.

1. Pretty pastels
Untuk memahami koleksi ini, bayangkan sahaja warna-warna cantik pelangi. Apa yang menarik tentang warna pastel ialah ia boleh dikombinasikan tanpa perlu kusut memikirkan adakah ia berpadanan. Hijau, biru, merah jambu atau apa sahaja yang diingini, warna pastel menjadikan ia mudah disuai padan. Biar apa pon warnanya, ia menyerlahkan sisi lembut dan gembira.

2. Wide-leg trousers
Mudah disarungkan dan tampak ultra-chic. Seluar kembang ini ternyata menjadi pilihan ramai pereka hebat di pentas peragaan untuk tahun ini. Ramai yang beranggapan seluar ini hanya sesuai untuk mereka yang tinggi lampai. Untuk mereka yang bertubuh ke kecil dan sedikit pendek, anda boleh mencari seluar yang bukannya setakat atas pinggang sebaliknya lebih tinggi. Ia akan memberikan impak bentuk badan yang lebih tinggi.

3. The shift blouse
Lebih kurang sama seperti versi tshirt, shirt blouse ini sebenarnya lebih mudah ( lebih sofistikated). Bahagian lengannya terhad pada paras siku dan mengembang bagi menampakkan lebih versatile.

Besok naza akan sambung beberapa trend lagi yang boleh dicuba untuk tahun 2014.

20140414-202738.jpg

20140414-203143.jpg

20140414-203207.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s